Ga naar hoofdinhoud

Dinsdag 9/03, 2e week na heropening

Ook ik ben vorige week na lange tijd (6 maanden) terug opgestart. Amai! Dat voelt goed om terug te zijn. Hoe fijn is dat om klanten te mogen ontvangen, beweging in je winkel te hebben. Voor mij is het ook eindelijk terug vooruitgang. Zovele projecten zijn veel te lang blijven hangen. Nu voelt het heel goed om ook voor de buitenwereld terug aan het werk te zijn. Want ja hoor, ik heb in die tijd helemaal niet stil gezeten.

Er werd veel achterstallig werk ingehaald(die niet gepast moest worden). Maar niet alleen naaiwerk is er verricht. In samenwerking met Ilse Dieltjens, mijn financieel coach, heb ik de hele zaak onder de loep genomen en er is heel wat veranderd.

Een eerste verandering die voor jouw misschien al duidelijk werd: er worden geen retouches meer aanvaard. We gaan enkel verder met maatwerk en lesgeven. De laatste jaren heb ik vaker het gevoel gehad dat ik de pedalen wat kwijt was. Ik miste het creatief bezig kunnen zijn, maar ook het maken van unieke stukken. Er is hier en daar wel wat maatwerk gedaan de laatste jaren, maar er was nauwelijks tijd voor een goeie degelijke uitwerking. Daar komt nu dus verandering in.

Om deze verandering in goeie banen te leiden zijn hier en daar nog wat meer beslissingen genomen. Ik werk enkel nog op afspraak. De vraag naar 1 op 1 afspraken voor maatwerk steeg enorm. Je wilt niet dat er constant uit en in gelopen word terwijl jij aan het passen bent. Vanaf vorige week maak je dus een afspraak voor je komt. Dat maakt het plannen voor mij ook een heel stuk gemakkelijker.

En zo kan ik nog eventjes doorgaan 😊. Er zit terug structuur in alles wat ik doe en het voelt enorm goed! Ben je benieuwd hoe het nu concreet loopt? Wil je weten hoe we het aanpakken om jouw favorite kledingstuk op maat te maken? Neem gerust contact op. Dit kan zowel via email, telefonisch als via de facebookpagina van Made by Mie.

Hier nog even alle info op een rijtje:

Mie.verschaeve@gmail.com

051/ 69 76 23

https://www.facebook.com/MadebyMie2

PS: er word ferm gewerkt aan een nieuw jasje voor de website. Meer nieuws volgtā€¦.

Back To Top