Ga naar hoofdinhoud

Valentijn

Ook dit jaar heb ik voor Valentijn een geschenk in petto. Net zoals vorig jaar wil ik een momentje van gezelligheid, liefde en romantiek creëren. Niet omdat we mee willen werken aan de hele “commerce” van Valentijn, maar omdat we op zo’n dag eens extra onze dankbaarheid en liefde willen tonen, tegenover elkaar als koppel, partners, vrienden van elkaar.
Een momentje alleen met z’n twee.

Valentijn, het vroegere Lupercalia. Een zeer oud vruchtbaarheidsfeest dat stamt uit de Romeinse tijd. Ter ere van de beschermer van de vrouw en het huwelijk en de god van de natuur.

Het mandje, met liefde gemaakt door Made by Mie, behartigd het omhulsel van alle producten. Gemaakt uit een stevige, wasbare stof (toile sirée), die bedrukt werd met een “liefdevolle” print. Ideaal om de stevige basis, die nodig is voor echte liefde, te symboliseren.

Laat het bad lopen en steek ondertussen de kaarsjes aan: met de geurtoetsen van chocolade en lavendel kan je al even weg dromen van een “momentje met twee”.

Zet de glazen klaar en ontkurk de gekoelde mousserende brut van de Monteberg. Een streekproduct, gebotteld in Heuvelland. Een “liefdesdrank” gebrouwen uit de druiven, gerijpt op de flanken van de Monteberg. De bubbels zorgen voor een prikkelend gevoel.

Nu het bad vol gelopen is , de kaarsjes branden en de mousserende wijn klaar staat, kunnen jullie in het water elkaar verwennen met de spons en de massageborstel. Om intens te genieten van het warme water en extra schuim.

De chocolade van Joie de Chocola is een mix van verschillende smaken, voor ieder wat wils dus. Chocolatier Olivier Verledens kiest heel bewust zijn ingrediënten. De praline zijn handgemaakt uit Belgische chocolade van Callebaut.

Met de Sjankara “relax” badolie, geleverd door Natuur, Coaching en Welzijn, wordt er ook aandacht gegeven aan de huid.
Sjankara gebruikt 100 % natuurlijke, biologische producten met heel veel aandacht voor de uiterlijke en innerlijke schoonheid. De subtiele geuren zorgen er voor dat je mindset volledig tot rust komt. Deze olie bevat onder andere mandarijnblad, vetyver, komijn en lemongrass en werkt vooral ontspannend en stressverminderend.

Kortom, met dit “liefdes”mandje kunnen jullie samen genieten van een “moment van rust”, even bezinnen als koppel.

Heb je specifieke wensen omtrent onze pakketten? Laat het me gerust weten en we zoeken samen naar een gepast alternatief .
Heb je interesse in zo’n heerlijk verwenpakket? Stuur me pb.
Back To Top