Ga naar hoofdinhoud

Moeders aan de top!

Je zag het misschien al eventjes voorbij komen op facebook: er was deze week een moederdaggeschenk in de maak.
Ondertussen zijn alle nodige ingrediënten aangekomen en ik mag het jullie met trots voorstellen. Ook deze keer gaan we een paar mooie samenwerkingen aan, gaan we voor puur, duurzaam, biologisch, handgemaakt moois en lekkers.

We starten met een handgemaakt make-uptasje, een productje van mezelf. Mijn onderneming Made by Mie te Passendale is gegroeid vanuit datgene wat ik het liefst doe: iets nieuw creëeren, en zodoende zorgen dat mijn klanten zich terug goed in hun vel voelen. Het maken van kledij en geschenken op maat geeft me energie, rust en veel voldoening! Made by Mie weerspiegelt perfect wie ik ben; een creatieve ziel met veel medegevoel voor de mensen om me heen en steeds klaar voor een uitdaging.

Het handgemaakte tasje is gemaakt uit 100% katoen, in een fris lentestofje en wasbaar op 40°. Een heel handig tasje, niet alleen om je make-up in te steken, je kan er om het even wat in kwijt (toegegeven: we zijn niet allemaal even grote make-upfans). Alle mama’s hebben wel nood aan zo’n handig tasje waar je een en ander in kan verzamelen. Of het nu borsteltjes, haar-accessoires, make-up is of misschien zelfs …Het is niet te klein, niet te groot. Kan meestal wel in je handtas.

Om van het cadeautje een totaalplaatje, een belevenis te maken voor alle mama’s, hebben we het tasje aangevuld met een aantal productjes. Eén voor één werden deze producten gekozen bij ondernemers die puurheid en duurzaamheid heel belangrijk vinden. We zijn gestart vanuit het concept onze mama’s een rustmomentje te bezorgen. Het eventjes op adem komen tussen alle drukte die de dag vaak met zich mee brengt.

Het eerste product dat ik je wil voorstellen is een huisparfum, Afrodite van Sjankara. Afrodite, de godin van liefde en vruchtbaarheid. Dit huisparfum komt uit het winkeltje van Lieselot te Geluveld: Natuur, coaching & welzijn. Lieselot werkt net als ik graag met haar handen. Je kan er terecht voor een massage, aromatherapie, mindfulness & coaching. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De firma Sjankara (waar Lieselot een aantal van haar producten haalt die ze in haar praktijk gebruikt) werkt vanuit een holistische filosofie : een onverbreekbaar verband tussen respect voor de producten, de mensen die ze produceren en ermee werken en de natuur.

Over het huisparfum zelf kan ik je dit vertellen: Bloemig en sensueel. Met de etherische olies van bergamot, citroenschil, palmarosa, ylang ylang, lavendel, roos, jasmijn, benzoë, atlasceder, eikmos, bijenwas absolue en Nieuw-Caledonisch sandelhout….

Een tweede product dat ik je wil voorstellen is een thee ontwikkeld speciaal voor Moederdag door Mieke van Kruidemie.
Mieke creëert natuurlijke producten speciaal voor ieder individu. Losse thee, infusies, zalfjes, tincturen, siropen en etherische oliën. Puur en rechtstreeks uit de natuur. Als herboriste en kruidenverwerker heeft ze van haar interesse haar passie gemaakt. Moeder natuur is een enorme verzamelplaats van planten, bloemen en zaden die ons veel te bieden hebben! Veel therapeutische kruiden worden gekweekt in ideale omstandigheden en kunnen ons bereiken via kruidendranken, tincturen en siropen. Het zelf gaan maken en samenstellen geeft niet alleen ondersteuning bij familie en vrienden, de kennis delen maakt haar ook ontzettend blij.

Mieke ontwikkelde speciaal voor een momentje rust voor mama een thee met : zoete sinaas, citroenmelisse, oranjebloesem, rozenblad, pepermunt en een vleugje groene thee….

Aanvullend bij de thee wil ik je de chocoladekussen van Sjokla voorstellen. Bart en Bieke stelden een heerlijk assortiment pralines samen in de vorm van een heerlijke zoen. Het doosje bevat ongeveer 250gr kusjes, zoenen; elke smaak uniek en overheerlijk. Puur met passievruchtenganache, melk met gezouten karamel, wit met crispy praliné en ruby met frambozenganache. Sjokla stelt zich graag voor als een zaak die staat voor duurzaamheid. Wat maakt hen zo duurzaam? Ze werken graag met de eerlijke chocolade van Callebout, ze gebruiken herbruikbare werkmaterialen en gaan voor ecologische verpakkingen, en dit alles met respect voor stiel en natuur.

En dan last but nog least: een sleutelhangertje van AtelierWOLF. Marijn, de drijvende kracht achter AtelierWOLF specialiseert zich in het lasergraveren, -markeren en -snijden van natuurlijke materialen. Zijn passie is gegroeid vanuit zijn liefde voor de natuur, hout in het bijzonder, en sterke interesse in automatisatie. Met de grote behoefte aan creatief bezig zijn in combinatie met het handgemaakte, lieten hem toe deze stap te zetten en de keuze te maken voor zijn eigen bedrijf.

Et voila, samen willen we elkaar als ondernemer ondersteunen en tonen dat samenwerken heel mooie resultaten geeft. We zijn samen tot een heel mooie rustmomentje gekomen voor de mama’s. Dus, wil je je mama verwennen met dit heerlijke pakket? Neem zeker contact met ons op. Dit kan via mij of één van onze partners.

Alvast heel hartelijk bedankt voor je bestelling!

Mie

En ook: Lieselot, Mieke, Marijn, Bart en Mieke.

Ps hier nog even de websites van mijn partners:

http://lieselotdegrande.be/

https://www.kruidemie.be/

https://sjoklaterie.be/

https://atelierwolf.eu/

Back To Top