Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe richting

Nieuwe richting

Nieuwe richting.

Ik ben er klaar voor! Klaar om een nieuwe richting in te slaan. Klaar om de retouches achter me te laten en vooruit te kijken. Naar de toekomst… Een toekomst met veel maatwerk.

Hier en daar heb je het misschien al gehoord, of gelezen, of aan iemand doorverteld. Made by Mie gaat een nieuwe richting uit. Ik ga niet langer voor de herstelling of aanpassingen van kledij, maar voor het maken/ creeëren van nieuwe kledij. Maatwerk deed ik al langer, maar het retoucheaanbod was zodanig groot geworden dat er geen tijd meer was voor het maatwerk.

We openen een nieuwe deur en wat voor één. Soms is het best wel grappig om te voelen hoe het dichtdoen van de ene deur, zoveel teweeg brengt en andere deuren opent. Ik ga volledig voor het creatieve in mezelf EN in jou. De energie en ideeën stromen weer vollenbak en dat is waar ik al heel lang naar verlangde.

Het doel is om samen met jou die ene jurk, jas, bloes, broek,… te kunnen creeëren waar je al zo lang van droomd. Die prachtige outfit te maken waarin je zal stralen en uitblinken op die speciale dag. Er voor zorgen dat je je terug goed in je vel kan voelen met die kledij die perfect op je lichaam is gemaakt.

Naast het maatwerk blijven we ook doorgaan met de naailessen. Zo zijn er de privélessen bij Made by Mie. Lessen op maat van jou behoefte aan kennis. Wat wil je leren? Met welke naaitechnieken heb je het soms moeilijk? Of wil je gewoon eens proeven van het naaien? Gewoon eens proberen en zien of het naaien iets voor jou is?

Een tweede luik in het lesgeven zijn de lessen in de Kersecorf, het dienstencentrum van Ieper. Deze gaan telkens door op zaterdag. In de voormiddag geven we basislessen voor de absolute beginneling. Van 0 leer je werken met een naaimachine, vind je wegwijs in de wereld van patronen en werken we een project naar keuze uit zodat je de opgedane kennis in praktijk kan brengen. Onderweg leren we ook de meest noodzakelijke technieken die je nodig hebt voor het maken van een kledingstuk.

De data voor de lessen in de Kersecorf vind je ook op deze website terug onder het item “naailes”. Inschrijven voor deze lessen kan uitsluitend via Kersecorf. Voor de privélessen neem je contact op met mij rechtstreeks.

Via deze blog wil ik jullie elke maand op de hoogte houden van het reilen en zeilen bij Made by Mie. We proberen regelmatig foto’s te posten van de projecten waaraan gewerkt word en ik geef jullie nu en dan een woordje uitleg of een bepaalde naaitechniek, modelkeuze en stofkeuze enz. Je kan me ook steeds volgen via de facebookpagina van Made by Mie.

Tot ziens of tot een volgend blogbericht.
groetjes
Mie

Back To Top