Ga naar hoofdinhoud

Vaderdag komt snel dichterbij!

Vorige week mochten we uitgebreid onze mama’s verwennen. En wat een succes! Al onze pakketjes waren uitverkocht! Een heerlijk gevoel, dat moet ik zelf toegeven.

Maar niet alleen de mama’s verdienen het om eens goed in de bloemetjes gezet te worden. Ook onze papa’s komen aan de beurt. En op 13 juni is het zover. Voor deze bijzondere dag hadden we het volgende in petto:

Made by Mie (ikzelf dus 😊 ) maakte voor deze gelegenheid een toilettas in ribfluweel. Er is keuze tussen bruin, beige of donker blauw. De tas heeft een stoere look en werd afgewerkt met snappap. Dat is een soort papier dat een lederlook uitstraalt en mag gewassen worden op 60°. Waar we voor moederdag kozen voor een verfijnde frisse versie van het tasje wilden we nu voor de mannen gaan voor heel stoer, warm en robuust.

De rits van deze tas word versierd met een sleutelhanger van Atelier WOLF. Na de hanger voor mama met een roos, is er nu de hanger met de snor voor de papa. Deze hangertjes zijn ook nu weer gegraveerd met de laser op hout.

Met een lege toilettas ben je natuurlijk niet zoveel en het is ook nu weer onze bedoeling een momentje “relax en genieten” aan te bieden. Daarom vulden we de tas met:

Een pak gemalen koffie van Grootmoeders Koffie, ons aangeboden door Westreex. Er is keuze uit 3 verschillende smaken: decafiné, dessert of extra mokka. Deze koffie word ambachtelijk gebrand bij “Grootmoeders koffie Hanssens te Gullegem”.Volgens de familietraditie zorgt de ambachtelijke, langzame branding voor een authentieke koffie met een bijzonder mild karakter en verfijnd streekeigen aroma. Westreex is een collectief van verschillende 100% West-Vlaamse Hoeve- en Streekproducenten die samen hun producten aan de man brengen via Westreex, de professionele pick, drive en deliver service van Cindy Vanden Abeele. Voor de professionele klanten (detailhandel of horeca) is Westreex een makkelijke, snelle en economisch rendabele manier om verse 100% West-Vlaamse hoeve-en streekproducten te kunnen bestellen in slechts 1 klik, rechtstreeks van de producent.

Bij de koffie hoort natuurlijk een proevertje: Sjokla, reeds gekend van de heerlijke chocoladekussen voor moederdag, presenteert ons een combinatie van 2 pralines: melkchocolade gevuld met crunchy praliné en fondant chocolade gevuld met advocaat. Ook deze keer zijn de ambachtelijk gemaakte pralines een streling voor de smaakpapillen.

Om het geheel af te werken is er nog de heerlijk geurende zwarte zeep van het merk Munio. Deze werd toegevoegd door Lieselot van Natuur, Coaching en Welzijn. Lieselot kiest haar producten voor in haar praktijk met heel veel zorg uit. Afkomst, samenstelling en presentatie zijn belangrijke punten waar zij volop aandacht aan besteed. Zo ook deze zeep, ik wou dat ik je de geur kon meegeven in dit bericht, echt zalig!

Zoals je ziet zijn er een aantal samenwerkingen die terug keren, maar komen er ook elke keer hier en daar nog nieuwe bij. Het doel van ons concept is niet alleen om geschenken te maken waarmee we iemand een heerlijk verwenmomentje kunnen bezorgen. We willen ondernemers van de streek die hun producten met hart en ziel maken en/of uitkiezen een kans geven om naar buiten te komen met hun product. Ze leggen stuk voor stuk allemaal een stukje van hun ziel bloot met deze producten.

Bij het maken of uitkiezen van deze producten is er ook steeds aandacht voor lokaal ondernemen, biologische producten, ecologisch verantwoorde producten, …. Er wordt veel nagedacht voor de combinatie van alle producten. Je besteld dus niet zomaar een geschenk. Het is een geschenk met een verhaal, een visie, een droom.

Heb je interesse in zo’n uniek geschenk voor je papa, opa, vriend, compagnon, …. maakt niet uit wie je ook wil verwennen? Neem dan zeker contact op met mij of een van onze partners:

http://lieselotdegrande.be

https://sjoklaterie.be

https://atelierwolf.eu

 

Alvast bedankt voor je bestelling!

Groetjes Mie

En ook Lieselot, Marijn, Bart en Bieke

Back To Top