Ga naar hoofdinhoud

Maatwerk

Een jurkje, mooi zomerjasje, een geschenkje,…?

Een jurk laten maken voor die ene speciale gelegenheid? Een droomjasje, broek, rok, ensemble,… in gedachten? Is jouw figuur niet zo evident om passende kledij te vinden in de winkel? Bij ons kan je dit op maat laten maken. In de stof, kleur en model die je zelf kiest. Wij werken zowel voor dames, heren en kinderen.

Ook cadeaupakketjes voor geboorte of om het even welke gelegenheid worden op dezelfde manier samengesteld. Alles wordt volgens jouw keuze en op maat gemaakt.

De weg naar jouw droom outfit….

We komen samen samen en bespreken het ontwerp.  Dat kan een ontwerp zijn dat je ergens hebt gezien en meeneemt, of het kan evengoed een idee zijn dat we samen gaan uitwerken.

We starten met een schets, van daaruit vloeit een ontwerp.
We bespreken de mogelijkheden qua stof en de prijs.

Ontwerp en stof

Eénmaal het ontwerp volledig duidelijk is maken we het patroon.  Vervolgens kan je de stoffen kiezen bij onze partner Meky Shop in Diksmuide.

De mensen van Meky Shop hebben een enorme keuze aan stoffen.  Ze geven je heel wat advies in je keuze.  Eénmaal de stof gekozen is het belangrijk deze eerst te wassen alvorens we de stof gaan verwerken.  Zo vermijden we te krappe kledij bij de eerste wasbeurt!

Na het wassen mag je de stof bij ons binnen brengen en gaan we aan de slag!

Passen maar!

Van zodra het ontwerp klaar is maken we een afspraak voor een eerste, tweede en eventueel derde pasbeurt.  We werken verder af tot de kledij voor jou perfect zit!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Contacteer ons telefonisch of per mail, ik luister graag naar jouw wensen!

 

Waarom zou je kleding op maat laten maken?

Ben je klein of groot van gestalte? Heb je wat langere of kortere benen en/of armen? Is je ene schouder, arm, borst, heup of been,… anders ontwikkeld dan de andere?  Wij helpen je graag. We maken de kledij zodat hij Jou perfect past!

  • Het is een uniek stuk die alleen in jouw kleerkast hangt!
  • De outfit zit heerlijk en zal jouw figuur zo goed mogelijk uit laten komen
  • Bepaal zelf de stof, de kleur die je mooi vindt en die goed bij jou past!
  • We werken samen met enkele stoffenwinkels zodat we zeker de beste en duurzaamste stoffen gebruiken voor jouw kledij! 
Back To Top