Ga naar hoofdinhoud

Over Mie

Naaiwerkjes, borduren, breien, enz. hebben me altijd al geboeid. Ik vond het fijn om iets te creëren en het bracht me tot rust.

Toen ik naar de middelbare school ging, koos ik resoluut voor de richting Mode en Kleding. Vast besloten om in de voetsporen te treden van “ons Bomma” en een zaak op te starten. Later als ik groot ben…

In het zesde jaar won ik tot mijn grote verbazing de schoolwedstrijd “Het Familiespoeltje”. Een ontwerpwedstrijd met als thema wit en asymmetrisch. Eerste prijs: een eersteklas naaimachine, mijn eerste naaimachine.

Door de bochten en kronkels van het leven heen zijn de naaiplannen in de koelkast beland en 10 jaar later terug boven gehaald. Ik had er terug zin in en wou er volledig voor gaan.

Eind 2012 zijn we gestart in een kamertje van 3 op 3 en nu reeds uitgegroeid tot iets wat ik graag “Mijn winkeltje” noem. Een plaats waar ik mijn creativiteit kan uiten en mezelf kan zijn. Waar ik mijn klanten op het gemak kan ontvangen, waar we een vertrouwensband kunnen opbouwen.

Ik vind het fijn om te zien als mensen zich (opnieuw) goed kunnen voelen in de kledij die ik voor hen maak. Unieke kledij maken die perfect voor jou alleen past, en waar jij je goed in voelt, dat is waar ik van hou.

Back To Top