Ga naar hoofdinhoud

Samensmelten

Het is al heel lang dat ik probeer samen te smelten. Hoe ik dat bedoel? Ewel….

Als ondernemer heb ik  het gevoel dat ik er soms of vaak alleen voor sta. Er zijn niet zo heel veel naaisters die doen wat ik doe. Soms is het lastig om alles alleen te beslissen. Dan twijfel ik of ik wel de juiste beslissing neem. Of ik vraag me af of ik wel tot een goed resultaat kom, want ik ben ook maar een mens en dus geen krak in alles. Soms probeer ik dingen op te zoeken om te zien hoe een ander dingen aanpakt maar daar kruipt heel veel tijd in. Kostbare tijd.

Dat is net het leuke aan samensmelten. Je doet het samen. Je tilt elkaar op naar een hoger niveau door elkaar te helpen beslissen, door samen te brainstormen en ideeën te delen. Door te delen kan je elkaars sterktes en zwaktes aanvullen. Het werkwoord “samen sterk” is hier mooi op z’n plaats denk ik dan. Want geef toe, samen is toch zoveel leuker dan alleen.

Zo kwamen Ann-elise en ik tot een mooie samensmelting, 1 geheel in dit project. Ann-elise had een idee voor een mooi stofje, ik had een idee voor een babycollectie. Door te gaan samenwerken hebben we er iets echt uniek kunnen van maken. En laat dat dan net die niche zijn waar ik naartoe wil: uniek en op maat!

De collectie is nog een stukje in opbouw en word vanaf 1 december volledig gepresenteerd via facebook, instagram, enz Vanaf die datum kan je ons ook op een aantal kerstmarktjes terug vinden: ‘T Groenhuis Ieper(2/12), ‘T Riet in Zillebeke (4/12), Den Olifant Ieper (18/12) en Koningsdale Steinerschool Ieper (23/12)

Op 17/12 is er voor de voorlopig laatste keer een openhuis bij mij in het atelier. Ook dan kan je de babycollectie bewonderen. De openhuisdagen worden vanaf januari hoogstwaarschijnlijk verplaatst naar een andere locatie. Daarover later meer.

Verder mag je me altijd contacteren voor een afspraak als je de babycollectie eens vrijblijvend wil doorlopen. Bestellen kan ook steeds via bericht op de facebookpagina, via google of via de website.

In samenwerking met Ann-Elise Lietaert : https://www.ann-elise.be/

Back To Top